Popüler Yayınlar
-
Malzemeler: 2 adet tavukgöğsü, 1 bağ semizotu, 1 adet kuru soğan, 3 yemek kaşığı margarin, 2 diş sarımsak, 2 adet domates, 1 çay bar...
-
Malzemeler: 3-4 parça tavuk biftek 1 su bardağı galeta unu 1 su bardağı un 3 çorba kaşığı sıvı yağ 1 yumurta Tuz Kızartmalık yağ ...
-
- 150 Gr Ceviz - 2 Adet Çubuk Tarçın - 100 Gr Eritilmiş Tereyağı - 1 Paket Haşlanmış Ispanak - Yarım Demet Maydanoz - 25 Gr Pudra Şe...
-
Malzemeler: 500 gr. Kemikli tavuk parçaları 1/2 kg. Patates 1 Adet soğan 4 Adet domates 3 Çorba kaşığı margarin 1/4 Su bardağı tav...
-
Malzemeler - 6 Adet Kırmızı Biber - 4 Su bardağı Sıcak Su - 6 Adet Tavuk Butu - 1 Çay kaşığı Tuz - 1 Çorba Kaşığı Dolmalık Fıstık - 1...
-
Malzemeler 5 çorba kaşığı soya sosu 600 gram kuşbaşı tavuk eti 4’er adet kırmızı ve dolmalık biber 4-5 çorba kaşığı zeytinyağı 1 tat...
30 Ağustos 2012 Perşembe
Tavuklu Patates
Malzemeler:
500 gr. Kemikli tavuk parçaları1/2 kg. Patates
1 Adet soğan
4 Adet domates
3 Çorba kaşığı margarin
1/4 Su bardağı tavuk suyu
defne yaprağı
Tuz – karabiber – kırmızı biber – kimyon
Tuz – karabiber – kırmızı biber – kimyon
Hazırlanışı:
Tavukları tencereye koyarak üzerini örtecek kadar su ve defne yaprağı ilave edip 30 dk. haşlayalım. Bir tavada margarini eritip, ince dilimlenmiş patatesleri 5 dk. çevirip kenara alalım. Aynı tavadahaşlanmış tavukları 2 dk. kavurup kenara alalım. Aynı tavada önce ince dilimlenmiş soğanları 3 dk. kavurup, sonra ince kıyılmış domatesleri ilave edip 2 dk. ateşte tutup, çeyrek su bardağı tavuk suyu ekleyip, baharatlarını da koyarak kaynatalım. Tencereye sırayla önce patateslari, tavukları, domatesli harcı düzgünce yerleştirerek kısık ateşte 10 dk. pişirelim.
Etiketler:
Tavuk yemekleri
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Katagoriler
- Tavuk yemekleri (6)
0 yorum:
Yorum Gönder