Popüler Yayınlar
-
Malzemeler: 2 adet tavukgöğsü, 1 bağ semizotu, 1 adet kuru soğan, 3 yemek kaşığı margarin, 2 diş sarımsak, 2 adet domates, 1 çay bar...
-
Malzemeler: 3-4 parça tavuk biftek 1 su bardağı galeta unu 1 su bardağı un 3 çorba kaşığı sıvı yağ 1 yumurta Tuz Kızartmalık yağ ...
-
- 150 Gr Ceviz - 2 Adet Çubuk Tarçın - 100 Gr Eritilmiş Tereyağı - 1 Paket Haşlanmış Ispanak - Yarım Demet Maydanoz - 25 Gr Pudra Şe...
-
Malzemeler: 500 gr. Kemikli tavuk parçaları 1/2 kg. Patates 1 Adet soğan 4 Adet domates 3 Çorba kaşığı margarin 1/4 Su bardağı tav...
-
Malzemeler - 6 Adet Kırmızı Biber - 4 Su bardağı Sıcak Su - 6 Adet Tavuk Butu - 1 Çay kaşığı Tuz - 1 Çorba Kaşığı Dolmalık Fıstık - 1...
-
Malzemeler 5 çorba kaşığı soya sosu 600 gram kuşbaşı tavuk eti 4’er adet kırmızı ve dolmalık biber 4-5 çorba kaşığı zeytinyağı 1 tat...
30 Ağustos 2012 Perşembe
Tavuk Schnitzel
Malzemeler:
3-4 parça tavuk biftek1 su bardağı galeta unu
1 su bardağı un
3 çorba kaşığı sıvı yağ
1 yumurta
Tuz
Kızartmalık yağ
Yapılışı:
Tavuk biftekleri tokmakla döverek iyice inceltin. Tuzlayın ve yayvan bir kaba koyup üzerine sıvı yağ gezdirin. Kapağını kapatarak ve 1-2 saat bekletin. Sürenin sonunda biftekleri önce una, sonra galeta ununa daha sonra da yumurtaya batırın. Tavaya kızartmalık yağı koyun ve hazırladığınız biftekleri kızartın. Kağıt havlu açılmış tabağa alın ve yağı çektikten sonra yanında dilediğiniz garnitürle birlikte servis yapın. Afiyet olsun…
Etiketler:
Tavuk yemekleri
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Katagoriler
- Tavuk yemekleri (6)
0 yorum:
Yorum Gönder